EXAMINE THIS REPORT ON آنفولانزا جدید کودکان نی نی سایت

Examine This Report on آنفولانزا جدید کودکان نی نی سایت

Examine This Report on آنفولانزا جدید کودکان نی نی سایت

Blog Article

دکتر مقدم با بیان اینکه این واکسن تنها از ابتلا به آنفلوانزا پیشگیری می‌کند و در مقابل ویروس‌های دیگر اثری ندارد، تصریح کرد: بهترین زمان تزریق این واکسن از شروع فصل آنفلوانزا یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.

در  بررسی‌های  انجام شده مشخص شده که ویروس آنفلوآنزا عامل ۱۰ درصد مراجعات سرپایی کودکان به کلینیک‌ها و علت ۶.۵ درصد بستری‌های کودکان با عفونت‌های تنفسی بوده است.

از مهم­ترین علائم ابتلا به ذات الریه تب ۴۰ درجه­ی سانتی­گراد و سرفه با خلط سبز یا خونی می­‌باشد. برای درمان این بیماری از دارو­های زیر استفاده می‌­شود:

ازآنجاکه ابتلا به آنفولانزا با عوارض جدی مانند عفونت ریه همراه است نباید علائم آن را نادیده گرفت و در صورت مشاهده علائم جهت پیشگیری از عوارض جدی حتماً به متخصص مراجعه کنید.

اگرچه آنفولانزا و سرماخوردگی هر دو عفونت تنفسی و واگیردار هستند؛ اما عامل ایجاد آن‌ها متفاوت است.

داروهای ضدویروسی برای درمان آنفولانزا وجود دارد. این داروها در صورتی مؤثر هستند که در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم بیماری استفاده شوند.

بیشتر پزشکان توصیه می­‌کنند واکسن را تا اوایل آبان دریافت کنید تا بدن بتواند قبل از شروع فصل آنفلوآنزا، آنتی‌بادی‌های مناسب را بسازد. البته بعد از این تاریخ هم هنوز برای دریافت واکسن دیر نیست.

بیماران مبتلا به بیماری‌های مزمن، مانند دیابت، بیماری‌های ایمنی یا قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی

از علائم آنفلوآنزا در کودکان می‌توان به تب، بی‌قراری، عدم تمایل به مصرف غذا و مایعات و کاهش دفع ادرار اشاره کرد.

ضد احتقان‌ها می‌توانند عوارض جانبی‌­ داشته باشند، بنابراین قبل از مصرف آن‌ها برچسب محصول را بخوانید یا با پزشک آنفولانزا بدون تب مشورت کنید.

هنگام سرفه و عطسه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و دستمال استفاده شده را در سطل زباله بیندازید.

در صورت ابتلا به آنفولانزا از خوددرمانی خودداری کنید و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.[۲]

علت بروز آنفولانزای کتویی: میزان معمولی استفاده از کربوهیدرات در روز ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم است. در این رژیم غذایی کربوهیدرات مصرفی بدن کاهش می­‌یابد به همین دلیل بدن انرژی مورد نیاز خود را از طریق تجزیه‌­ی اسیدهای چرب و به وسیله‌­ی فرآیندی به نام کتوزیس انجام می­‌گردد.

رژیم غذایی مناسب: استفاده از برنامه­‌ی غذایی مناسب و میوه‌­های ویتامین دار مانند پرتقال استفاده نمایید.

Report this page